Sport

BRAȘOV. Cadou neplăcut pentru fanii „lupilor”. Înfrângere de Crăciun la Miercurea Ciuc

 

Hocheiștii de la Corona Brașov nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului.

După ce a ratat Cupa României, formația antrenată de Julius Penzes și-a continuat panta descendentă și a pierdut în această seară, 4-6, la Miercurea Ciuc, într-o partidă care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

Trancă a deschis scorul în minutul 5, însă până la prima pauză ciucanii s-au despris la 3-1, după golurile semnate de Shalla, Pelley și Veshutkin. Pe finalul părții a doua, Brown a redus din handicap, însă Fodor a refăcut imediat avansul de două lungimi pentru harghiteni. Ai noștri au sperat într-o revenire și în ultima treime, însă harghitenii au rezistat. Gliga și-a adus echipa din nou la un pas de rivali, însă T. Biro a punctat pentru 5-3. Fowlie a adus din nou suspans cu golul marat cu trei minute înainte de final, însă Sallo a avut ultimul cuvând și meciul s-a încheiat 6-4 pentru ciucani.

Sport Club e lider detașat în clasament, cu 77 p din 30 de meciuri, urmată de Ferencvaros, 60 p din 28 partide. Corona – 53 p se luptă cu Dunaujvaros – 54 p pentru locul al treilea, „lupii” având două meciuri în minus.

Corona va mai juca două partide în acest an, ambele la Patinoarul „Olimpic”, cu Vasas, pe 28 decembrie, și cu Gheorgheni, pe 30 decembrie.

„Lupii” vor începe noul an cu alte patru jocuri pe gheața proprie, cu Fehervar – 4 ianuarie, Sport Club Miercurea Ciuc – 5 ianuarie, Ujpest – 10 ianuarie și Ferencvaros – 11 ianuarie.

FOTO: Facebook Sport Club Miercurea Ciuc


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button