Sport

BRAȘOV. Buceschi vs. Buceschi

  • romaniabuceschi.jpg
 

Corona Brașov se va duela mâine dimineață, de la ora 11.00, în deplasare, cu Minaur Baia Mare, în runda a noua a Ligii Naționale la handbal feminin.

Confruntarea din Sala „Lascăr Pană” propune un duel în familie, între antrenorul gazdelor, Costică Buceschi, și fiica lui, Eliza Buceschi, conducătorul de joc al Coronei.

„O cunosc foarte bine pe Liza, dar de multe ori mă surprinde, asta e clar! Ea a ajuns la un nivel în care e foarte greu să spui că face numai un singur lucru, să pui apărarea sau să pui pe cineva să fie atent doar la un detaliu. Se descurcă pe spații mici, cu advesari de diferite tipuri. Este dificil să fim adversari, dar ne facem datoria și suntem fiecare bucuroși pentru realizările lui, bineînțeles ne bucurăm și pentru realizările celuilalt. Nu-mi focalizez jocul doar pe încercarea de a o bloca pe Eliza. Trebuie să încercăm să închidem spațiile, să jucăm cât mai bine în apărare, dar și în atac, pentru că sunt importante ambele faze. Fiecare echipă are 2-3 jucătoare care ies în evidență, dar la Brașov sunt în momentul de față multe jucătoare care pot face diferența, de asta sunt și în poziția în care sunt. Normal că este mai bine să o am de partea mea pe Liza, am avut-o și la Baia Mare, Brăila și Brașov. Orice antrenor și-ar dori o jucătoare de talia ei în echipă, dar acum fiecare mergem înainte în tabăra opusă”, a declarat Costică Buceschi pentru prosport.ro.

Meciul va fi unul special și pentru Carmen Buceschi, mama Elizei și soția antrenorului de la Baia Mare.

„Este o partidă interesantă. Eu sunt de ambele părți, până la urmă ce contează pentru mine este să fie sănătoși la sfârșitul meciului. La final, probabil că unul va fi bucuros, altul va fi mai trist, dar vom lua clipa ca atare, așa este în sport, unul câștigă, altul pierde. Eu am asistat până acum la meciuri în care ei au fost în aceeași echipă. De fapt, așa privesc și acest meci, pentru mine ei sunt o echipă, chiar dacă mâine vor fi în tabere diferite. Amândoi să-și facă treaba bine, soțul ca antrenor, fata ca jucătoare, iar la final să câștige cel mai bun. Nu pot să-mi spun că îmi doresc să câștige unul sau celalălat, până la urmă jocul nu depinde doar de ei”, a comentat, pentru aceeași sursă, Carmen Buceschi, antrenoare la Centrul Olmipic de la Brașov.

FOTO 1: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare