Sport

BRAȘOV. BREAKING NEWS. Cupa Continentală la hochei pe gheață, din nou la Patinoarul „Olimpic”!!! Corona va organiza grupa C din turul II al competiției. Adversarii „lupilor”. Șanse de calificare în turul III

  • screenshot-1_27.jpg
 

La Bratislava s-a stabilit astăzi programul sezonului 2017-2018 al Cupei Continentale la hochei pe gheață. Corona Brașov a obținut organizarea la Patinoarul „Olimpic” a grupei C din turul al doilea.

Din această serie mai fac parte DVTK Jegesmedvek Miskolc (Ungaria) și bascii de la Txuri Urdin San Sebastian (Spania). A patra echipă va fi câștigătoarea grupei A, unde vor juca Irbis-Skate Sofia (Bulgaria), Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Zeytinburnu Istanbul (Turcia) și Esja Reykjavik (Islanda).

DVTK Jegesmedvek Miskolc este campioana Ungariei și a Ligii Mol, în timp ce Txuri Urdin San Sebastian este noua campioană a Spaniei, cucerind titlul după o așteptare de 17 ani.

Meciurile grupei C vor avea loc în perioada 20-22 octombrie 2017. Formația care va termina pe prima poziție va avansa în grupa E a turului al treilea, care va avea loc la Ritten, în Italia, alături de grupările Grenoble Bruleurs de Loups (Franța), Nomad Astana (Kazahstan) și Ritten Sport (Italia).

Patinoarul „Olimpic” a găzduit și în sezonul 2014-2015 grupa C din turul secund al Cupei Continentale. Atunci, Corona Brașov s-a duelat cu Prizma Riga (Letonia), Dunaujvaros Acelbikak (Ungaria) și KH Sanok (Polonia).

„Lupii”, antrenați pe atunci de suedezul Jerry Andersson, au câștigat meciurile cu Riga, 3-2 (Obsut 2, Pysarenko / Ozolins, Kurmis), și cu Dunaujvaros, 3-2 (Zsombor Antal, Arpad Mihaly, Csaba Nagy / Galanisz, Pavuk). Din păcate, în confruntarea decisivă pentru calificarea în turul al treilea, în care avea nevoie să nu piardă în timp regulamentar, Corona a cedat, 3-4 (Petres 2, Obsut / Vozdecky 2, Pietrus, Danton). Golul care a scos echipa brașoveană din competiție a fost marcat de Michael Danton cu trei minute și jumătate înainte de expirarea timpului regulamentar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button