Sport

BRAȘOV. Braden Walls, MVP-ul sferturilor din Erste Liga la hochei pe gheață

 

Braden Walls, atacantul formației Corona Brașov, a fost desemnat MVP-ul primului tur al play-off-ului din Erste Liga la hochei pe gheață, în care „lupii” au dispus cu 4-2 la general de Ujpest.

„Un jucător a fost constant pentru echipa lui și a fost cu adevărat un om important, având șase goluri și trei pase decisive. De aceea, Braden Walls a fost votat MVP al primului tur”, a notat site-ul oficial al competiției, www.ersteliga.hu.

„În ultimele meciuri, toată lumea și-a ridicat nivelul în echipa noastră. Toți am avut consistență în joc și am evoluat ca o echipă. Băieții care nu au contribuit în prima parte a sezonulu, au făcut-o acum și avem doit portari care își fac treaba”, a declarat Walls pentru sursa citată.

Despre schimbarea antrenorului Martin Lacroix cu Julius Penzes, Walls a comentat: „Pentru unii jucători a fost un restart. Când apare un antrenor nou se schimbă și alte lucruri. Avem un sistem nou care a funcționat”.

În semifinale, Corona Brașov o întâlnește pe MAC Budapesta, campioana sezonului regulat, confruntarea urmând să debuteze cu două meciuri în Ungaria, astăzi și mâine.

„Trebuie să jucăm în continuare cu încredere și să muncim mai mult ca echipă. Întâlnim o formație puternică ce dispune de jucători foarte valoroși. Noi trebuie să continuăm evoluțiile pe care le-am avut în ultimul timp”, a menționat Walls.

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare