Sport

BRAȘOV. Bogdan Munteanu: „Indiferent de adversar, pornim cu prima șansă”

 

Bogdan Munteanu, directorul sportiv al secției de handbal de la Corona Brașov este convins că gruparea de la poalele Tâmpei va porni cu prima șansă indiferent de numele adversarului din turul al treilea al Cupei EHF. În această fază a competiției, Corona se va duela cu învingătoarea confruntării dintre Pogon Baltica Szczecin (Polonia) și LC Brühl Handball (Elveția), din turul al doilea.
„Din punctul meu de vedere, ar fi mai bine să întâlnim formația din Elveția, dar sunt convins că ne vom duela cu Pogon Baltica Szczecin. La momentul actual nu avem informații despre aceste echipe și nu este profesionist să vorbim prea multe. Totuși, dacă ținem cont de valoarea handbalului din România comparativ cu Polonia sau Elveția, indiferent de adversar vom porni cu prima șansă. A fost o tragere la sorți bună pentru noi. Ne vom lua toate datele despre aceste grupări, le vom urmări și vom fi pregătiți. Vrem să trecem de cât mai multe tururi în Cupa EHF. De ce să nu ne gândim la sferturile de finală sau la semifinale, iar de acolo orice este posibil”, ne-a declarat directorul sportiv al secției de handbal de la Corona Brașov, Bogdan Munteanu.

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. Corona, extrasă ultima din urnă. Cu cine vor juca brașovencele în turul al treilea al Cupei EHF


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button