Sport

BRAȘOV. Bogdan Burcea: „Trebuie să fim la un nivel înalt pentru a câștiga cu CSM Ploiești”

 

Corona Brașov se va duela mâine, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM Ploiești, în etapa a 5-a a Ligii Naționale la handbal feminin.

„Va fi un meci dificil, cu o echipă, CSM Ploiești, care are o linie de nouă metri puternică. Trebuie să ne apărăm bine, agresiv, pentru a putea câștiga acest meci. Venim după victoria de la Craiova, care ne oferă un moral bun pentru disputa de vineri”, a declarat Adriana Țăcălie, completată de Ana Maria Mârcă: „Știm că nu va fi ușor, în condițiile în care CSM Ploiești a transferat foarte multe jucătoare în această vară. Noi trebuie să punem în practică ce am pregătit la antrenamente și să câștigăm acest joc”.

La rândul său, tehnicianul Bogdan Burcea a comentat: „Este o etapă dificilă pentru noi. Avem un adversar care joacă un handbal bun. Meciul de la Craiova, chiar dacă s-a încheiat cu o victorie, ne-a arătat că încă suntem departe de ceea ce ne dorim. Am făcut multe greșeli, pe care nu trebuie să le repetăm cu CSM Ploiești, o formație cu forță la linia de nouă metri și care are o apărare agresivă. Apoi, față de campionatul trecut, marcăm mai puțin și primim mai multe goluri. Aceste lucruri trebuie să ne dea de gândit. Cu CSM Ploiești va fi un examen dificil și trebuie să fim la un nivel înalt pentru a câștiga. Dacă echipa noastră va fi una disciplinată atât în apărare, cât și în atac, rezultatul va fi unul pozitiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button