Sport

BRAȘOV. Bogdan Burcea și-a reziliat contractul!!!

Asta după ce a spus nu demult: „Până la 31 mai 2017 obișnuiți-vă cu mine aici ca antrenor”

 

Ceea ce www.mytex.ro a anunțat în premieră în urmă cu mai mult timp a devenit astăzi oficial. Bogdan Burcea și-a reziliat contractul cu echipa de handbal feminin Corona Brașov.

Conducerea clubului a anunțat astăzi că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă, tehnicianul menționând: „Au fost trei ani extrem de frumoși, în care am încercat să ofer tot ce am mai bun acestei echipe. Le mulțumesc fetelor, conducerii și nu în ultimul rând suporterilor care ne-au fost alături în această perioadă. Despărțirea de Corona s-a făcut pe cale amiabilă, din motive personale, și mă bucur că am găsit înțelegere la Brașov din acest punct sde vedere”.

O altă informație oferită de www.mytex.ro a fost confirmată astăzi. „Din 1 iulie am ajuns la un acord cu SCM Craiova, echipă pe care am mai antrenat-o și în perioada 2011-2013. Mă bucur că mă întorc acasă, despărțirea de familie fiind unul dintre principalele motive care au stat la plecarea de la Corona”, a spus Burcea.

În momentul în care www.mytex.ro a anunțat faptul că Burcea va pleca de la Brașov la finalul sezonului, s-a organizat o conferință de presă în care antrenorul declara cu satisfacție: „Din 4 noiembrie 2013 ați plimbat atâția antrenori pe la Brașov. Până la 31 mai 2017 obișnuiți-vă cu mine aici ca antrenor. Asta e rugămintea mea. Înaintea acestor meciuri importante pentru noi, cu Rapid și Brăila, nu este O.K. să apară astfel de articole. Să vină Laura Chiper și alte jucătoare să mă întrebe dacă părăsesc barca?! Așa cum am fost, am făcut unele performanțe pe care nu le poate lua nimeni. A fost doar o chestie pentru cancan”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Prima handbalistă plecată de la Corona!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare