Sport

BRAȘOV. Bodea: „Un program acceptabil pentru noi”; Bona: „Avem un început de foc”

  • danbona.jpg
 

Antrenorii formațiilor brașovene din Liga 2, Cosmin Bodea și Daniel Bona, au vorbit despre programul formațiilor lor în turul noului sezon.

„La prima vedere e un program acceptabil. Totul depinde doar de noi și de modul în care vom începe acest sezon. Debutăm la Baia Mare, cu o nou promovată, care vine cu entuziasm și nu va fi ușor. Vom avea o perioadă importantă la mijlocul turului, cu două meciuri afară, cu Tărlungeni și Cluj și unul acasă, cu Mediaș. Sunt convins că toate meciurile vor fi grele, dar trebuie să știm să le facem ușoare. Este prematur să vorbim despre promovare. Avem o echipă nouă, dar vrem să fim pe primele poziții ale clasamentului”, a punctat Cosmin Bodea (foto 1).

Apoi, Daniel Bona (foto 2) a opinat: „Avem un program foarte greu în prima parte. După debutul cu Pâncota, ave, trei meciuri cu două formații care vin din Liga 1, Mediaș și Cluj și cu Mioveni, ocupanta locului al doilea la finalul campionatului trecut. Primim și vizita celor de la FC Brașov, e un program dificil. Suntem obligați să câștigăm puncte în primele etape, chiar dacă nu va fi ușor. Ne pregătim și încercăm să face o figură frumoasă. Obiectivul rămâne calificarea în play-off”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. UPDATE. Programul complet al turului Ligii 2, Seria a 2-a

BRAȘOV. ȚINTAR Liga 2. FC Brașov debutează la Baia Mare, Unirea Tărlungeni acasă cu Pâncota


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button