Sport

BRAȘOV. Biljana Pesovic și Kristina Higgins continuă la Olimpia Brașov. A semnat și Gabi Irimia

 

Oficialii formației de baschet feminin Olimpia Brașov încearcă în această perioadă să formeze lotul pentru sezonul viitor, în care echipa va ataca trei fronturi, Liga Națională, Cupa României și Cupa Europei Centrale.

Brașovenii au ajuns la un acord cu Biljana Pesovic și cu Kristina Higgins, cele două semnând și pentru sezonul viitor cu echipa antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic.

Totodată, Gabriela Irimia, componentă a echipei naționale a României, a revenit la Olimpia Brașov, formație la care a mai evoluat în perioada 2013-2016. În sezonul trecut, Irimia a jucat la Universitatea Cluj. O altă jucătoare transferată în această vară este Diana Moraru, de la ICIM Arad.

Maria Ferariu, Amira Al Ash Hab, Iulia Brezoi, Daria Rusu, Anamaria Pop și Ioana Petrescu, ultimele trei promovate de la echipa de junioare U18 a CSU Brașov, completează lotul, care momentan nu este definitivat.

Conducătorii grupării sunt în discuții cu trei jucătoare străine, două din SUA și una din Europa, care vor fi anunțate în perioada următoare.

Reunirea echipei este programată la începutul lunii septembrie. Apoi, formația va pleca într-un cantonament la Sf. Gheorghe, unde va susține și două amicale cu Sepsi, primul urmând să fie meciul de inauguare al noii Săli a Sporturilor din orașul covăsnean, una modernă, la standarde europene. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button