Sport

BRAȘOV. Bianca Tiron se operează și va absenta șase luni

 

Interul stânga al formației Corona Brașov, Bianca Tiron, va lipsi în următoarele șase luni.

La jumătatea lunii iunie, handbalista se va opera la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept, astfel că, cel mai probabil, va reveni pe teren abia în returul sezonului următor.

„Vreau să încep prin a mulțumi tuturor celor care ne-au fost alături acest sezon, unul care nu a fost cel mai reușit, în care am terminat pe locul 7, dar am încredere că sezonul viitor vom ajunge acolo unde ne este locul! Din păcate, pentru mine a venit o accidentare care o sa mă țină departe de terenul de handbal aproximativ 6 luni, ruptură ligament încrucișat anterior. Mă voi opera, sunt foarte încrezătoare că totul va fi bine și voi reveni cu forțe proaspete în returul campionatului,dar până atunci voi fi cu sufletul alături de colegele mele orice ar fi! Mulți m-ati întrebat dacă sunt bine din punct de vedere psihic și dacă sunt capabilă să trec peste această operație, dacă voi mai fi la fel și DA sunt 100% convinsă că voi trece cu bine peste acest «hop» și voi reveni mult mai puternică! Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine! Vă doresc tuturor o vacanță frumoasă”, a scris pe Facebook Bianca Tiron.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare