Sport

BRAŞOV. BARAJUL Ligii 4, în incertitudine… Decizie RADICALĂ la Bucureşti

 

Turneul de baraj pentru desemnarea câştigătoarei Ligii 4 braşovene la fotbal va debuta sâmbătă, cu partida Corona Braşov – Colţea Braşov. Cele două formaţii au efectuat deja testele pentru Covid-19, rezultatele oficiale urmând să vină în cursul acestei zile.

Probleme sunt însă la Săcele, unde un jucător ar fi intrat în contact cu o persoană infectată. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Săcelenii ar trebui să susțină primul meci miercurea viitoare, cu Corona Braşov, dar până atunci trebuie să efectueze testele Covid.

Ciprian Jurubescu, preşedintele clubului Colţea Braşov, a menţionat pentru www.mytex.ro că jucătorii şi staff-ul au efectuat testele şi că au fost informaţi că totul este în regulă, rezultatul oficial urmând să fie primit spre seară.

„Din punctul nostru de vedere, Precizia Săcele este campioana. Sezonul a fost «îngheţat». Săcele ar trebui să fie echipa care să reprezinte judeţul în barajul pentru Liga 3. Am înţeles ca sunt ceva probleme acolo, aşteptăm veşti de la ei. Dacă ei nu vor putea juca, nu mai putem vorbi despre un turneu. Va fi un baraj, să vedem ce va fi. Totuşi, nu mi se pare moral ca echipele de pe locurile 2 şi 3 să joace pentru supremaţie, în condiţiile în care formaţia de pe locul 1 are probleme cu coronavirusul. Noi suntem beneficiarii acestei reguli, dar trebuie să fim oameni şi nu ar fi corect. Totuşi, este o şansă pentru noi, iar presiunea şi miza sunt în altă parte. Consider că avem cel mai bun antrenor din serie şi că, aşa cum i-am învins în campionat pe cei de la Corona, putem să câştigăm din nou. Va fi o nouă luptă între tinereţe şi experienţă”, a adăugat Ciprian Jurubescu.

Altfel, Asociatia Municipala de Fotbal Bucureşti a decis să o declare campioană pe CSA Steaua Bucureşti, fără a se mai juca un play-off. Bucureştiul este una dintre zonele cu multe cazuri noi pe zi, la fel ca Braşovul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button