Sport

BRAȘOV. Baraj în drumul spre Europa. Corona, spulberată de HC Zalău

 

Corona Brașov a pierdut la scor, 21-30 (9-17), confruntarea din deplasare cu HC Zalău, din Liga Națională la handbal feminin.

Formația de la poalele Tâmpei nu a arătat nimic în confruntarea din această seară, evoluția echipei antrenate de Dumitru Berbece fiind una extrem de modestă. Poarta nu a ajutat deloc, apărarea a fost inexistentă, iar în atac lucrurile nu au mai stat la fel de bine ca în disputa cu Rm. Vâlcea. În aceste condiții, gazdele au profitat din plin de situație și, cu Teodora Bloj de neoprit, s-au impus clar și meritat și au urcat pe poziția a treia a Ligii Naționale.

Pentru echipa noastră au marcat: Chiper – 6 g, Crăciun – 5 g, Pricopi – 4 g, Cartaș – 3 g, Ciuciulete, Neagu și Berbece – câte 1 g.

În urma acestei înfrângeri, șansele Coronei de a termina sezonul în top 4 s-au spulberat în mare măsură, pentru gruparea de la poalele Tâmpei rămânând lupta cu CSM Roman și HCM Rm. Vâlcea pentru poziția a 5-a.

În etapa următoare, Corona se va duela pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, disputa fiind programată duminică, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare