Sport

BRAȘOV. Back in business. Corona a câștigat meciul 3 al finalei Ligii Naționale la hochei pe gheață

 

A treia partidă a finalei Ligii Naționale la hochei pe gheață, Corona Brașov – Sport Club Miercurea Ciuc, a fost prima a seriei care a semănat cu una de play-off.

Cu sabia deasupra capului, „lupii”, care au pierdut primele două dispute de la Miercurea Ciuc, au reușit să reintre în luptă, după ce s-au impus la Patinoarul „Olimpic” cu 2-1, după prelungiri.

Roberto Gliga a deschis scorul în minutul 6 din pasa lui Walls, după care în centrul atenției au fost cei doi portari, care au avut intervenții excelente. Polc a reușit să „închidă” poarta „lupilor” în repriza a doua, când a avut două parade de senzație. Tot în repriza a doua fanii au avut parte și de o reprezentație pugilistică, Antal Zsombor fiind pedepsit de Sirokovs pentru o intrare de la spate, lipsită de fair-play. Antal a devenit „clientul” brașovenilor, în sezonul trecut el primind o corecție dură de la Clarke. Repriza a treia a debutat prost pentru Corona, oaspeții egalând după o fază în care au avut mult noroc. Schastlivy a trimis spre poartă, Polc a respins, dar pucul s-a lovit de patina lui Emelianenko și a intrat în plasă. Până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai marcat, astfel că s-a intrat în prelungiri. Dacă în meciul 2 eliminarea lui Nagy Istvan a făcut diferența, acum a fost rândul ciucanilor să comită eroarea decisivă. Brnak a fost eliminat pentru o barare cu crosa, iar Gliga, din pasa lui Filip, a marcat golul care a dus victoria „lupilor”.

Scorul general a devenit 2-1 pentru Sport Club Miercurea Ciuc, a patra partidă a seriei care se decide în sistemul cel mai bun din șapte dueluri fiind programată astăzi, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button