Sport

BRAȘOV. Avea planuri, cu George Scripcaru, pentru construirea unui stadion de atletism! A pierdut, acum, alegerile în fața Anișoarei Cușmir… Vine la Corona?!

 

Florin Florea (foto) a fost un apropiat al lui George Scripcaru în perioada în care acesta era primar al Brașovului. În calitate de președinte al Federației Române de Atletism (FRA), el a vrut să construiască un stadion destinat strict pentru această disciplină sportivă, care să găzduiască diverse întreceri de anvergură internațională. S-a vorbit ca baza să se înalțe undeva în Bartolomeu, dar, până la urmă, (și) de acest proiect s-a ales praful.

Acum, Florin Florea a pierdut șefia FRA în fața Anișoarei Cușmir-Stanciu, cu 85 – 131 voturi în al doilea tur de scrutin. 

În funcțiile de vicepreședinte au fost aleși Nicoleta Grasu, Virgil Preda, Cristina Man (104 de voturi) şi Cristian Dragomir.

Prin Brașov se vehiculează că Florin Florea ar fi în cărți pentru funcția de președinte al CSM Corona, fiind agreat de liberali, în special.

Iese, oare, fum fără foc?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare