Sport

BRAŞOV. „Aur” şi „bronz” pentru CSM Braşov la Cupa „Riposta”

 

La Sala „Floreasca” din Bucureşti a avut loc la finalul săptămânii trecute a treia ediţie a Cupei Riposta la sabie, competiţie rezervată copiilor şi cadeţilor. Pe lângă sportivii din România, la concurs au luat parte sabreri din Moldova, Bulgaria, Turcia, Grecia şi Ucraina. 

La categoria U11 a fetelor, Ana Maria Botezatu (CSM Braşov) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. După un parcurs fără greşeală în faza grupelor, sportiva antrenată de Marius Gălăţanu a trecut, pe rând de Miriam Badea (ACS Sabia de Aur), 10-1, Elena Neagu (CS Muschetarul Iaşi), 10-3, Mihaela Nikolova (FK Korsair Burgas), 10-9, Alyssa Ştefănescu (CS Riposta Bucureşti), 10-8, iar în finală a învins-o cu 10-7 pe Viktoriya Shavarsk (FK Russe).

La categoria U16, Diana Creţu (CSM Braşov) a cucerit „bronzul”, după ce a pierdut în semifinale în faţa Sabinei Martiş (CSA Steaua Bucureşti), cea care avea să câştige şi finala.

În fine, la categoria U13, Alesia Cîdă (CSM Braşov) a ocupat poziţia a 5-a.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button