Sport

BRAȘOV. Au anunțat că vor în Europa, dar s-au umplut de penibil și au pierdut în optimile Cupei României

 

Corona Brașov a încheiat jenant un sezon mai mult decât slab. După ce în Liga Națională a terminat pe poziția a șasea, formația antrenată de Dragoș Dobrescu mai avea doar șansa Cupei României pentru a prinde un loc în sezonul viitor al Cupei EHF.

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în această seară la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” a arătat exact imaginea echipei din acest an competițional. Corona Brașov s-a umplut de penibil și a pierdut fără drept de apel, 25-29 (10-16), în fața grupării CSM Bistrița, în optimile de finală ale Cupei României.

Elevele antrenorului Dragoș Dobrescu au fost umilite de o echipă modestă, care a încheiat Liga Națională pe locul 9. „Nu vreți să jucați”, le-a întrebat Dobrescu pe jucătoarele sale la un timeout, răspunsul va lăsăm pe dumneavoastră să îl dați.

Astfel, Corona Brașov va intra în vacanță, după care se va începe pregătirea noului sezon, în care echipa va suferi schimbări majore.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button