Sport

BRAȘOV. AS „SR” vs. Codlea. Derby pe „Tineretului”. Sorin Corâiu: „Nu ne vom apăra”; Lucian Petre: „Ne plac astfel de meciuri, vreau să ne impunem jocul”

 

Primele două clasate în Liga 4 brașoveană la fotbal, ACSM Codlea și AS „SR” Brașov, vor fi față în față mâine, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, în runda a șasea a sezonului.

Înaintea confruntării, codlenii au punctaj maxim, 15 p, în timp ce echipa fanilor „stegari” este la două puncte în spate.

„Cunosc adversarul, însă acest aspect nu este suficient pentru a și câștiga meciul. Rivalii sunt favoriți, sunt formația cea mai promovată, cea mai susținută de suflarea brașoveană. Acum, au și avantajul faptului că joacă pe teren propriu. Totuși, echipa mea este una foarte bine clădită, nu este din întâmplare pe prima poziție a clasamentului. Am jucători care nu lucrează și pot să vină la antrenamente, un lucru important în Liga 4. Sper să ne ridicăm la nivelul meciului, să fie un derby. Nu mergem pe «Tineretului» să ne apărăm, așa cum au făcut toate formațiile până acum. Suntem liderul ierarhiei și mergem să jucăm fotbal. Sunt optimist. Consider că gruparea care va greși mai puțin va obține cele trei puncte. Oricare va fi rezultatul partidei, tot AS «SR» va rămâne favorita la promovare. Dar, dacă noi vom reuși să ne impunem, vom lua o opțiune importantă pentru a ocupa prima poziție la finalul turului. Spre deosebire de AS «SR» Brașov sau Precizia Săcele, obiectivul nostru nu este neapărat promovarea, dar dacă vom fi acolo sus nu ne vom da la o parte. Încercăm să ne bucurăm de acest campionat, cel mai mediatizat din istoria Ligii 4 brașovene”, a declarat antrenorul celor de la ACSM Codlea, Sorin Corâiu.

„Ne plac astfel de meciuri, de derby-uri. Va fi o partidă echilibrată. Întâlnim o echipă foarte bună, care în ultimii ani a fost tot timpul sus în clasament. Nu ne va fi ușor. Mi-aș dori să reușim să dominăm jocul, să îi ținem pe adversari în jumătatea lor, să vedem dacă vom și avea forța pentru a face acest lucru. Nu consider că pornim cu prima șansă. Este un meci la fel de important ca oricare altul. Cu siguranță că ne dorim victoria, ar fi senzațional să ne apropiem cele trei puncte, însă apoi meciul următor va fi la fel de important”, a comentat tehnicianul „galben-negrilor”, Lucian Petre.

În această etapă va mai avea loc un meci important pentru partea superioară a clasamentului, Precizia Săcele – Inter Cristian. Cele două formații ocupă pozițiile 3, respectiv 4 în ierarhie, iar învinsa va pierde cel puțin pentru moment contactul cu echipele din față.

Celelalte meciuri ale rundei, care vor avea loc mâine dimineață, sunt: Aripile Brașov – Inter Tărlungeni; Chimia Orașul Victoria – Olimpic Zărnești; Voința Hurez – ACS Colțea 1920 Brașov; Prietenii Rupea – Olimpic Voila; Avântul Dumbrăvița – Cetatea Homorod; ACS Steagul Roșu Brașov – Carpați Berivoi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button