Sport

BRAȘOV. AS „SR”, primul antrenament din 2018. Amicale tari în următoarele zile. „Trebuie să suferim, pentru ca în campionat să fim cei mai buni” – GALERIE FOTO

  • assr_246356.jpg
  • assr1_246357.jpg
  • assr3_246359.jpg
  • assr4_246360.jpg
  • assr5_246361.jpg
  • 1_246362.jpg
  • 3_246366.jpg
  • tutu_246367.jpg
  • emanuelpopa_246368.jpg
 

Jucătorii de la AS „SR” Brașov s-au reunit astăzi la Stadionul „Tineretului”. După o discuție cu staff-ul tehnic, Florin Stângă a condus primul antrenament din acest an.

Primul amical va fi joi, de la ora 11.00, la Tărlungeni, cu ACS Poli Timișoara. Apoi, pe 26 ianuarie, va fi testul de la Sibiu cu Hermannstadt, formația de pe locul secund al Ligii 2.

Înainte de reunire, într-o conferință de presă, au fost prezentați încă doi jucători care au semnat în această iarnă, Alexandru Țuțu și Emanuel Popa, ambii crescuți de FC Brașov.

„Mă bucur că m-am alăturat acestui proiect. Mă bucur că am fost contactat de cei de aici, asta înseamnă că în ultimul timp am muncit. Am lucrat la Hărman cu Florin Stângă în ultimele șase luni, iar dacă el m-a dorit și aici înseamnă că a fost mulțumit de mine. Sper ca evoluțiile mele să fie bune, iar la finalul sezonului să promovăm”, a menționat Alexandru Țuțu.

„Normal, vreau să marchez cât mai mult, dar nu îmi doresc decât să ne îndeplinim obiectivele, să ajungem cât mai repede în Liga 1, acolo unde este locul Brașovului”, a punctat Emanuel Popa.

Articole asemănătoare

„Începem o perioadă importantă de pregătire, în care ne dorim să le dăm jucătorilor noștri mentalitatea de învingători. Obiectivul nostru este clar, promovarea. Vom da totul și cu siguranță îl vom realiza. Băieții trebuie să înțeleagă că trebuie să muncim și să fim cei mai buni. Încercăm să mai aducem jucători. O zi pe săptămână vom avea două antrenamente, unul urmând să fie aerob, în care să acumulăm potență. În rest, va fi câte o ședință de pregătire pe zi, pe un teren sintetic. Începem cu două meciuri tari. Îmi place să ne duelăm cu echipe puternice, de la care putem învăța. Este clar că vom avea adversari de calibru, care ne vor pune în dificultate. Asta îmi și doresc. În această perioadă, vreau să suferim din toate punctele de vedere, dar să fim puternici în campionat. Nu mă interesează rezultatele, vreau să formez un grup unit, să înțeleagă fiecare ce are de făcut pe teren și să se autodepășească. Nu mi-am dorit meciuri cu echipe de un nivel mai slab, să marcăm multe goluri. Nu acesta este scopul meu”, a punctat tehnicianul Florin Stângă, care a continuat: „Din păcare, am și unele dezamăgiri. Îmi doresc să aducem la echipă jucători brașoveni. Cel mai dureros este că cei mai tineri ne-au refuzat și nu au dorit să vină”.

„Nu putem decât să ne bucurăm că au venit întăriri. Sunt jucători care au evoluat la un nivel superior și cu siguranță ne vor ajuta. Avem un singur gând, promovarea, lucru ce se știa încă din vară. Trebuie să ajungem în baraj, pe care e obligatoriu să îl câștigăm. Ne-am dori să nu ajungem să avem un meci decisiv cu Săcele în ultima etapă. Cred că lupta se va duce între primele șase. Cristian, Codlea vor fi adversare puternice, mai ales pe terenurile lor. Orașul Victoria, la fel, când vrea. Adică, în momentele în care nu are jucători care nu pot evolua, pentru că sunt la muncă. Acesta e nivelul, e Liga 4”, a declarat directorul tehnic Lucian Petre.

S-a renunțat la 7 jucători

În condițiile în care au fost aduși mulți jucători, staff-ul tehnic a renunțat la șapte fotbaliști care au evoluat în tur la AS „SR”, Alupei, Burlacu, Fânariu, Andrii, Pătrașcu, Oprea și Morjan.

„Le mulțumesc foștilor jucători, care au ajutat ca echipa să fie acum pe prima poziție. A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu cei din conducere. Să știe că au făcut parte și că au contribuit la acest proiect”, a menționat Florin Stângă, completat de Lucian Petre: „După cum se știe, în vară s-a plecat greu la drum și trebuie să le mulțumim celor de care acum ne despărțim. Ne-au fost de mare ajutor, s-au implicat total, chiar dacă veneau, poate, după opt ore la serviciu. Asta este situația, au venit fotbaliști care au evoluat la Liga 1 sau Liga 2 și s-a ajuns în această situație”.

FOTO 1-6: Cătălin Ignat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button