Sport

BRAȘOV. AS „SR” – Colțea, meci tare pe „Tineretului”. Oaspeții joacă pe „cea mai mare primă din istoria Ligii 4”

 

AS „SR” Brașov și Colțea 1920 Brașov, două dintre echipele care au anunțat că își doresc să câștige Liga 4 brașoveană la fotbal și să meargă în barajul pentru promovare, vor fi față în față sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”.

Momentan, între cele două formații sunt cinci puncte, pentru Colțea următoarele două săptămâni, în care vor întâlni liderul, AS „SR”, și formația de pe locul secund, Precizia Săcele, fiind hotărâtoare.

„Pentru noi, este un motiv de sărbătoare. Vom juca pe cel mai important stadion al orașului, un meci cu miză de promovare. Noi ne vom bucura de acest duel. Mergem să dăm totul pe teren, în nici un caz nu vom juca la 0-0. Vrem să arătăm fotbal, acesta este scopul nostru. Orice meci îl jucăm doar cu gândul la victorie, dar trebuie să ne vedem și lungul nasului. AS «SR» este echipa care are în spate suporterii brașoveni, iar fotbalul fără fani nu are farmec. Ei au tot dreptul să facă pasul să scoată fotbalul brașovean din anonimat. Sunt singurii care se antrenează zi de zi, la noi, ca la celelate formații din campionat, sunt băieți care și muncesc. Ei sunt la un nivel profesionist, noi ne putem considera amatori. Și la nivel de conducere avem relații foarte bune, iar eu am toată admirația pentru suporterii «stegari». Dar, mesajul meu pentru jucători este că trebuie să facă tot ce pot pentru a câștiga. Am discutat cu băieții și le-am spus că, dacă vrem să vorbească lumea despre noi, trebuie să câștigăm pe «Tineretului». Jucătorii noștri au promisă cea mai mare primă de victorie din istoria Ligii 4. Sunt două săptămâni frumoase pentru noi, cu meciuri cu AS «SR» și cu Precizia Săcele. Nici nu m-am gândit cum ar arăta clasamentul dacă noi am lua 6 puncte”, ne-a declarat Ciprian Jurubescu, președintele ACS Colțea 1920 Brașov.

De partea cealaltă, Vasile Dochița, președintele „galben-negrilor”, a precizat că pentru AS „SR” Brașov este un meci normal, dar dificil, ținând cont că adversarul este unul valoros.

„Băieții trebuie să trateze cu seriozitate fiecare meci, indiferent de numele rivalului. Nu ne-am gândit încă la primă, în cel mai bun caz aceasta va fi dublată”, a punctat Dochița.

FOTO: Facebook Celta Brasov / CS Coltea 1920


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button