Sport

BRAȘOV. AS „SR” – Colțea. Lucian Petre: „Și nouă ne promitea Mitică Dragomir câte 10.000 de lei de om la meciurile cu Steaua și Dinamo. Știa că nu îi batem, era diferență prea mare”

 

Cei de la AS „SR” Brașov au pregătit în liniște derby-ul de mâine cu ACS Colțea 1920 Brașov, din runda a zecea a Ligii 4 la fotbal.

Dacă oaspeții vor avea 1.000 de lei de om în cazul unei victorii, la formația fanilor „stegari” președintele Vasile Dochița a anunțat că cel mult va fi o primă dublată, adică 200 de lei.

„Nu cred că primele contează, se va juca pe teren. Prin 1986, când Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni, nouă, fotbaliștilor de la FC Brașov, Mitică Dragomir ne promitea câte 10.000 de lei de om la meciurle cu Steaua și Dinamo. Știa că nu putem să îi batem, era diferență prea mare”, a comentat și antrenorul „galben-negrilor”, Lucian Petre.

Despre meciul de mâine, tehnicianul a menționat: „Am tratat și vom trata cu aceeași atenție fiecare meci în parte. Nu ținem cont de numele adversarului. Este o partidă pe teren propriu și sper că băieții se vor mobiliza, vor avea o evoluție bună, iar rezultatul va fi consecința jocului pe care îl vom presta. Acestea sunt meciurile cele mai frumoase, în care se mobilizează energii. Mă bucur că în disputele cu noi toți adversarii se mobilizează la maximum, acest aspect ne ajută să creștem. Ne dorim să continuăm seria rezultatelor bune”.

Altfel, biletele, care costă 10 lei la tribunele I și II, respectiv 30 de lei la tribuna oficială, vor fi puse în vânzare în ziua meciului, mâine dimineață. Va fi și o tombolă, care va avea ca premiu un tricou oficial AS „SR” Brașov, oferit de către sponsorul tehnic Acerbis Sport România. Extragerea va avea loc la pauză, iar câștigătorul își va putea personaliza tricoul cu propriul nume și numărul favorit.

Va fi prezentă și urna mobilă, banii strânși urmând să ajungă la un tânăr suporter „stegar”, Andrei I., care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, ce necesită operații la coloană și măduvă.

În fine, tot în pauză va avea loc un scurt meci demonstrativ între grupele 2009 ale celor două cluburi, conduse de Lucia Ghioc, respectiv Alex Ioniță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button