Sport

BRAȘOV. AS „SR”, ca și campioană a Ligii 4 brașovene. Program lejer și avans important față de urmăritoare. Precizia Săcele a pierdut și locul secund

  • assr_250920.jpg
  • sr_250921.jpg
  • galeria_250919.jpg
 

După etapa a 21-a a Ligii 4 brașovene, AS „SR” este favorită certă la câștigarea campionatului.

Formația antrenată de Florin Stângă s-a impus fără probleme la Codlea, 5-0, după un meci pe care l-a controlat autoritar, în care gazdele nu au avut nici măcar o ocazie la poarta lui Albert Popa – LIVETEXT aici: FLUIER FINAL. AS „SR” BRAȘOV a învins lejer la Codlea!!! 5 puncte avans față de locul 2!!!

Disputa a început cu o gafă a arbitrului Robert Ciorbea. În minutul 5, Emanuel Popa a intrat în careu, i-a luat fața portarului advers în duelul pentri minge, a fost faultat clar de goalkeeper-ul gazdelor, însă „centralul” a dat simulare și l-a avertizat pe atacantul brașovean. O decizie care nu a contat, în condițiile în care cei de la ACSM Codlea nu au putut emite vreo pretenție. La finalul primului sfert de oră, Emanuel Popa a deschis scorul cu un șut la colțul lung de la 7-8 metri, lateral dreapta. S-a făcut 2-0 în minutul 23, când Răduțoiu a centrat ideal, iar Cocan a trimis cu capul în plasă din 5 metri. Scorul pauzei, 3-0 pentru AS „SR” a fost stabilit de Poverlovici, care a punctat simplu, cu capul, după un corner executat de Cocan. Și în partea a doua s-a jucat doar într-o singură direcție. Emauel Popa și Poverlovici au reușit „dubla”, iar AS „SR” a câștigat cu 5-0.

Într-o altă partidă, Precizia Săcele a pierdut la Cristian, 0-2, și a căzut pe poziția a treia a ierarhiei, fiind depășită de Olimpic Cetate Râșnov, care a câștigat cu Chimia Orașul Victoria, 4-0.

Astfel, în clasament conduce AS „SR”, cu 57 p, urmată pe podium de Olimpic Zărnești, 52 p și de Precizia Săcele, 51 p.

La adăpostul acestui avantaj, gruparea antrenată de Florin Stângă pare scăpată în câștigătoare a campionatului, mai ales că, până la duelul cu Săcele din ultima rundă, va avea doar meciuri cu formații din partea a doua a clasamentului, în care nu ar trebui să aibă probleme.

„Un meci pe care l-am controlat în totalitate. Starea prostă a terenului ne-a împiedicat să avem o evoluție și mai bună. Băieții au luptat, și-au dorit să înscrie cât mai mult și să îi mulțumească pe fani. E bine că am câștigat. Le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și îi așteptăm și la partidele următoare. E un avantaj că Săcele s-a încurcat din nou, dar preocuparea mea este echipa pe care o antrenez. Îmi doresc să câștigăm toate meciurile până la finalul sezonului. Totuși, cred că acest avantaj de puncte le va oferi băieților și sper că de acum vom juca și mai bine”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Celelalte meciuri ale rundei au fost: Inter Tărlungeni – Aripile Brașov 3-1, Colțea Brașov – Voința Hurez – nu s-a jucat, deoarece a lipsit ambulanța, astfel că gazdele vor pierde cu 0-3 la masa verde, Olimpic Voila – Prietenii Rupea 2-1, Cetatea Homorod – Avântul Dumbrăvița 1-0, Carpați Berivoi – ACS Steagu Roșu Brașov 2-5.

În etapa următoare, miercuri, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, AS „SR” se va duela cu Olimpic Voila, echipa de pe poziția a 14-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare