Sport

BRAȘOV. AS „SR” Brașov, doar egal cu Tărlungeni. Lucian Petre: „E greșeala mea că nu am reușit să aduc echipa cu picioarele pe pământ după victoria de la Zărnești. Mulți nu înțeleg cu ce se mănâncă fotbalul”

 

După trei victorii în primele trei etape ale Ligii 4 brașovene, AS „SR” Brașov a făcut primul pas greșit în acest sezon, 1-1, pe Stadionul „Tineretului”, cu Inter Tărlungeni.

Echipa antrenată de Lucian Petre a avut ce mai modestă evoluție de până acum, însă și în aceste condiții ar fi putut câștiga confruntarea. Lipsiți parcă de chef, brașovenii au dominat partida. în fața unei echipe care s-a pus pe două linii și s-a apărat exact. Prima repriză nu a adus mare lucru la poarta oaspeților, o singură șansă importantă, ratată de Damian, din centrarea lui Horia Popa. Lucrurile nu s-au schimbat nici după pauză, însă în minutul 67 Poenaru a centrat ideal de pe partea stângă, iar Andrii, liber în 6 metri, a deschis scorul. Jocul a continuat după aceleași coordonate până spre final, când oaspeții au dat lovitura. Mai întâi, portarul Ungureanu a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, însă mingea a trecut puțin peste bară. Apoi, în minutul 90+2, Mutu a boxat greșit o centrare la care nu ar fi trebuit să iasă, mingea a ajuns la Pencea, care de pe la 25 de metri a trimis în poarta părăsită a „galben-negrilor”.

La final, nervos, tehnicianul Lucian Petre a comentat: „Este un rezultat surprinzător pentru unii, pentru mine mai puțin. Știam că întâlnim o echipă cu mulți jucători care au evoluat la Viitorul Ghimbav. Dar băieții mei nu au reușit să înțeleagă treaba asta. Le-am transmis toată săptămâna că euforia de la Zărnești trebuie să dispară, dar se pare că totul a fost inutil. Inclusiv joi am avut o ședință după antrenament, dar spre dezamăgirea mea se pare că nu am reușit să îi aduc cu picioarele pe pământ. Mulți nu înțeleg cu ce se mănâncă fotbalul. Se pare că nu au sărit mai sus, asta este mentalitatea lor. Probabil, vor juca alții în meciul următor. E greșeala mea că nu am reușit să aduc echipa cu picioarele pe pământ după victoria de la Zărnești, cu toate că am încercat acest lucru zilnic împreună cu Andrei Șanta. Nu am putut să îi convingem că fotbalul înseamnă trudă. Sper că vor învăța ceva din acest joc. M-aș bucura dacă ar trage niște concluzii și și-ar reveni din punct de vedere al atitudinii”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 4. LIVETEXT. Primul pas greșit al formației suporterilor „stegari”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button