Sport

BRAȘOV. Arpad Mihaly rămâne căpitanul „lupilor”

Corona va debuta sâmbătă în noul sezon al Ligii Mol

 

Noul sezon al Ligii Mol la hochei pe gheață va debuta mâine, când sunt programate confruntările HK Belgrad – Sport Club Miercurea Ciuc, DVTK Jegesmedvek – Dunărea Galați, Dunaujvaros Acelbikak – Fehervari Titanok și MAC Budapesta – Ferencvaros.

Corona Brașov va juca primul meci în acest sezon sâmbătă, de la ora 18.30, la Belgrad. Pentru „lupi” vor urma alte două partide în deplasare, cu Ferencvaros, luni, de la ora 19.00, și cu Ujpest, marți, de la aceeași oră.

„Începem cu HK Belgrad, o echipă necunoscută. Antrenorul Martin Lacroix va avea ocazia să vadă meciul Ciuciului cu Belgrad, care va avea loc vineri. Avem o echipă bună, un antrenor valoros. Mai sunt două posturi de străini, vom vedea în iarnă dacă le vom completa. Căpitanul echipei rămâne și în acest sezon Arpad Myhaly, asistenți fiind Rory Rawlyk și Richard Filip. Polc, Zabludovsky și Emelyanenko au toate actele, dar conform procedurilor mai trebuie să așteptăm zece zile după care vor deveni cetățeni români și vor depune jurământul. Ei nu vor juca în aceste prime trei meciuri, pentru că îi vom înregistra la Liga Mol ca hocheiști români. Am așteptări mari de la acest sezon, rămâne ca echipa să confirme”, a declarat președintele secției de hochei pe gheață de la Corona, Emil Cernica. 

„Momentan descoperim Liga Mol. Nu cunosc adversarii. E bine că îi vom vedea pe cei de la Belgrad în meciul cu Ciuc. Nu știu la ce să mă aștept pentru momnet, dar ne-am antrenat bine și toți băieții așteaptă meciurile oficiale. Așteptările sunt mari, dar vom lua totul treptat, să devenim o echipă mai bună pe zi ce trece. Scopul e să mergem în play-off, de acolo vom vedea ce se va întâmpla”, a punctat antrenorul Martin Lacroix.

În fine, Arpad Mihaly a comentat: „Toată lumea așteaptă acest nou sezon. Trebuie să descoperim Liga Mol, care s-a schimbat, echipele au adus jucători noi. Și noi suntem mai puternici decât în sezonul trecut și așteptăm meciurile. Sunt emoții, dar sper să trecem cu bine peste primele partide. Atmosfera în vestiar este extraordinară. Avem un grup foarte bun, sunt caractere în vestiar, un lucru foarte bun”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button