Sport

BRAȘOV. Arbitrul Marian Barbu e „PILA” lui…

 

Arbitrul făgărășean Marian Barbu a dictat, aseară, două penalty-uri aiurea pentru FCSB, care a învins-o, astfel, pe UTA Arad cu scorul de 2-1 în Liga 1, stârnind mânia antrenorului brașovean al „Bătrânei Doamne”, Laszlo Balint.

„Când un arbitru greșește de maniera în care a făcut-o domnul Barbu, cum plătește? Cum vine și se uită el în ochii noștri, ai antrenorilor și ai jucătorilor?”, a declarat, printre altele, Balint.

Pe prosport.ro s-a relatat că Marian Barbu, în vârstă de 33 de ani, a făcut mai multe meciuri praf în acest sezon, deși este arbitru FIFA de la 1 ianuarie 2020, când a intrat pe listă în locul lui Marius Avram.

În cercurile înalte de la Casa Fotbalului, Barbu este susținut puternic de Octavian Goga, președintele AJF Brașov și vicepreședinte FRF, așa cum a subliniat sursa citată. 

Despre Goga, jurnalistul Daniel Nazare de la Pro Sport a scris că este „un personaj alunecos atât pe vremea lui Mircea Sandu, dar și în mandatul Răzvan Burleanu”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Făgărășeanul Marian Barbu este arbitru FIFA, la ascensiunea sa contribuind – se spune – și Octavian Goga, președintele AJF Brașov – Detalii, AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare