Sport

BRAȘOV. Arbitri străini la confruntările Debrecen – Corona, din sferturile Ligii Mol la hochei pe gheață

 

După cum se știe, Corona Brașov se va duela cu Debrecen în sferturile de finală ale Ligii Mol la hochei pe gheață.

Președintele secției de hochei a clubului brașovean, Emilian Cernica, a menționat astăzi, că partidele din aceastp serie vor fi conduse de arbitri străini.

„Ne aşteptam să întâlnim cu Ujpest. Totuși, alegerea surprinzătoare a formației MAC Budapesta de a juca împotriva celor de la Fehervar a schimbat datele problemei și ne vom duela cu Debrecen. Din punctul meu de vedere, este un adversar accesibil, pe care îl cunoaştem bine. Vom începe cu două meciuri în deplasare, unde sper să reuşim să ne impunem. De comun acord cu managerul celor de la Debrecen, am optat pentru arbitri străini, cel puţin cei de la centru, urmând ca Liga Mol să stabilească în zilele următoare de unde îi va aduce. Acum, totul depinde de echipa noastră, de modul în care jucătorii noştri vor aborda partidele şi de felul în care antrenorul Martin Lacroix va pregăti meciurile”, a declarat Cernica.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Programul confruntării Debrecen – Corona, din „sferturile” Ligii Mol la hochei

BRAȘOV. Liga Mol. S-au stabilit sferturile de finală. Surpriză la Budapesta. Cu cine se va duela Corona


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button