Sport

BRAȘOV. Aproximativ 250 de participanți sunt așteptați la Crosul „Insport Grand Prix”

 

Prima ediție a crosului „Insport Grand Prix” va avea loc mâine în Parcul Sportiv Tractorul. La competiție, care este dedicată atât profesioniștilor, cât și amatorilor, sunt așteptați în jur de 250 de participanți.

„Este primul Grand Prix de cros organizat de Asociația Județeană de Atletism Brașov. Este un prim test și ne bucură faptul că vom avea în jur de 250 de participanți. Este un concurs dedicat atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Mă bucură faptul că s-au adunat câțiva sponsori, ceea ce înseamnă că atletismul este bine văzut și la Brașov. AJA Brașov este deja afiliată la Federația Română de Atletism. La Brașov sunt șapte cluburi și vor mai intra Liceul cu Program Sportiv și CSM Făgăraș”, a declarat Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism, care pentru moment este și șeful AJA Brașov, post la care va renunța.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare