Sport

BRAȘOV. Antrenament special. „Stegarii” au testat NeuroTracker. Aplicația este folosită de formații de top precum Barcelona sau Manchester United – FOTO

  • fcbv1.jpg
  • fcbv2.jpg
 

FC Brașov joacă mâine, de la ora 18.00, derby-ul etapei a 15-a a Ligii 2, cu CS Mioveni. Înainte de plecarea spre Mioveni, „stegarii” au avut parte de un antrenament special. Jucătorii au testat NeuroTracker, o aplicație video, gândită pentru a îi ajuta pe sportivi.

Despre ce înseamnă NeuroTracker, Răzvan Patache, reprezentant al Cerebro Consulting, firma care a adus aplicația în România, a declarat: „Știința arată cum cei mai buni sportivi din lume dețin avantajul unui sistem vizual dezvoltat. Oricare ar fi sportul practicat, totul se rezumă la a vedea, a gândi și a acționa cât mai rapid și complet posibil. Suntem foarte mulțumiți de entuziasmul jucătorilor și stafului tehnic pentru deschidearea pe care o au către astfel de metode de antrenament și cu siguranță o parte dintre ei sau chiar toată echipa vor beneficia pe viitor de astfel de antrenamente”.

NeuroTracker, care a fost inventată și dezvoltată de Jocelyn Faubert la Universitatea de Științe Cognitive și Optometrie din Montreal Canada și folosește mediul virtual 3D pentru antrenarea atleților de elită în optimizarea și creșterea performanțelor sportive. Vederea periferică și capacitatea de a urmări multiple elemente concomitent, sunt alte capitole la care această aplicație ajută.

„E un joc de atenție distributivă. Chiar cred că poate îmbunătăți randamentul și am obținut un rezultat bun. Acesta, la rândul lui poate fi îmbunătățit continuând practica”, a menționat „stegarul” Cătălin Stan.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare