Sport

BRAȘOV. Ania Caill, EXTREM DE DEZAMĂGITĂ de Mihai Covaliu! „Răutatea și incompetența înving în România”…

 

Ania Caill a reacționat, astăzi, pe contul său de Facebook, după ce, nici în ceasul al… 13-lea, cu încă un loc atribuit României pentru concursurile olimpice de schi alpin feminin, nu a fost inclusă în delegația „tricoloră” care va participa la J.O. de la Beiijing 2022.

Sportiva Coronei Brașov i-a avut în vizor pe Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB, și pe Mihai Covaliu, președintele COSR, în special, comentând:

„Această decizie este o mare lipsă de respect față de valorile sportive și olimpice, față de sportivi, față de culorile țării. Să nu-i duci la Olimpiadă pe cei mai buni și să privezi lotul olimpic de încă un sportiv calificat este inadmisibil.

Cu decizia asta au renunțat inclusiv la o bursă olimpică suplimentară pentru Olimpiada din Milano 2026.

Locul suplimentar adus României a fost după 4 ani de muncă și sacrificii enorme. Asta este dovada clară a rezultatelor mele, care m-au urcat în clasamentul mondial. Asta este replica cea mai bună la spusele avansate de Puiu Gaspar. Da, am progresat enorm de 10 ani încoace și da, rezultatele mele la probele de viteză sunt de admirat, iar ironia este că s-ar fi putut profita de asta.

Despre COSR, nu am cuvinte să îmi exprim extrema dezamăgire pe care o simt.

În special către domnul Covaliu. Mi-ați promis acum 4 ani că totul vă fi bine și că voi fi în programul «samurai» organizat pentru Beijing. Greșeala mea a fost că am avut încredere în dvs., o greșeală pe care o voi regreta toată viață mea. V-am crezut și mi-ați luat 4 ani din viață. 4 ani în care am suferit zi de zi din cauza unui sistem defect, care nu ajută sportivii, 4 ani în care a trebuit să mă zbat la fiecare obstacol aruncat pe drumul meu de către propria mea tara…

Sunt dezgustată să văd că răutatea și incompetența înving în Romania. Cei care au contribuit direct sau indirect la un așa sistem sunt complici. Oameni buni, vă rog să vă treziți, să vă zbateți pentru valorile voastre. Suntem în 2022 avem voie să credem, să vorbim, să ne zbatem pentru un viitor mai bun, mai frumos, mai sănătos”.

CITEȘTE ȘI: CAZUL ANIA CAILL. Primarul Coliban cere explicații și măsuri!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare