Sport

BRAȘOV. Amicale tari în Ungaria și Slovacia pentru handbalistele de la Corona

 

Handbalistele de la Corona Brașov se vor reuni mâine dimineață, tehnicianul Corstică Buceschi urmând să conducă primul antrenament din această vară pe arena Liceului cu Program Sportiv.

La reunire se va prezenta și portărița Isabela Roșca, cea care va reveni la echipă după ce împrumutul la Dinamo București a expirat. În schimb, vor lipsi motivat Cynthia Tomescu şi Andreea Chiricuţă, aflate în Spania, Daciana Hosu, Sorina Târcă, Daria Bucur și Claudia Lăcătuș, care se află în cantonament la Oradea cu reprezentativa de tineret a României care va participa la Campionatul European, dar și Bianca Tiron, care va ajunde după-amiază la Brașov.

După testele fizice, pe 14 iulie echipa va pleca în cantonament la Sf. Gheorghe, pentru ca luna august să fie dedicată meciurilor amicale.

„Suntem în faţa unui nou început, şi aşa cum e firesc, suntem nerăbdători să le vedem pe fete în sală, la antrenamente. Venim după multe luni în care am fost concentraţi pe formarea acestei echipe, şi suntem mulţumiţi că avem un lot cu care să ne batem pentru primele locuri în campionat. Va fi un sezon interesant, pentru că multe echipe s-au întărit, dar noi suntem optimişti că în acest an vom avea altă comportare iar fanii vor fi mulţumiţi de handbalul pe care echipa îl va juca”, a declarat președintele secției de handbal de la Corona Brașov, Ioan Preda.

Corona Brașov va începe seria meciurilor amicale cu două partide în Ungaria, la Debrecen, pe 3 și 4 august, cu DVSC Korvex. Apoi, brașovencele vor merge în Slovacia, unde vor participa la un turenu organizat de Iuventa Michalovce, la care vor mai fi prezente Kisvarda (Ungaria) şi Lublin (Polonia). În perioada 12-13 august, echipa noastră se va duela cu CSM Bistrița, Universitatea Cluj și CSM Roman, în cadrul unui turneu organizat la Bistrița, după care, pe 18 și 19 august, la Brașov va avea loc Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi”, unde Corona le va întâlni pe CSM Bistrița, Unirea Slobozia și Măgura Cisnădie. În fine, ultimul turneu la care va participa formația de la poalele Tâmpei în această vară va fi cel de la Cisnădie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare