Sport

BRAȘOV. Alicia Gogârlă, primul moment greu al carierei. „Știm cât de importantă este revenirea, voi avea grijă să o facă așa cum trebuie”

 

O veste cruntă pentru handbalul brașovean venea în urmă cu câteva zile.

Într-un meci din campionatul junioarelor I, jucătoarea Coronei Brașov, Alicia Maria Gogârlă, suferea o accidentare gravă. Diagnosticul medicilor nu a iertat, ruptură de ligament încrucișat anterior.

Pentru Alicia Gogârlă este primul moment greu al carierei. Sportiva s-a operat la Tg. Mureș, mama ei, fosta mare handbalistă a României, Simona Gogârlă, declarând pentru antimafia.ro: „Au fost probleme doar la ligament, nu și la menisc, iar piciorul nu s-a umflat. Medicul a constatat că musculatura Mariei este bună, însă până începe recuperarea mai trebuie să meargă la câteva controale. Pe perioada sărbătorilor vom merge la Vâlcea, este un kinetoterapeut bun și acolo, iar când va începe sezonul, în 2020, ne vom întoarce la Brașov. Știm cât de importantă este revenirea, voi avea grijă să o facă așa cum trebuie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button