Sport

BRAȘOV. Alexandru Dedu: „Suntem foarte mulțumiți de ceea ce avem la dispoziție la Brașov”

 

Dacă băieții de la Centrul de Excelență Brașov și-au început deja activitatea sub comanda antrenorilor Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Gabriel Borodi, în ceea ce le privește pe fete în această perioadă se pun la punct ultimele detalii. Sub Tâmpa va ajunge generația ’98-’99, cea care a încheiat pe poziția a patra ultima ediție a Campionatului European Under 17, care până acum s-a pregătit la Rm. Vâlcea.

Astăzi, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, s-a aflat la Brașov pentru a inspecta locațiile în care fetele se vor pregăti, dar și cele în care vor fi cazate și cor urma cursurile. 

„În mod normal, cel târziu pe 15 septembrie vor fi și fetele în cantonament la Brașov. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce avem la dispoziție aici, la Brașov. S-a arătat interes din partea comunității locale și nu puteam decât să spunem prezent. De mai bine de 40 de ani Brașovul arată lucruri frumoase în handbal. Mă bucur că aici găsim toată piramida la feminin, iar acum avem și centrul de băieți. Așteptăm ca tinerii care se pregătesc aici să ajungă cât mai repede în echipele naționale de seniori. Avem generații frumoase. Suntem prezenți la toate edițiile Mondialelor și Europenelor. Și acum, în Macedonia ne-am «bătut» pentru podium, suntem mai mereu aproape de acesta. Începem să creștem sportivi pentru Naționalele de seniori și ne bucurăm că avem sportivi de calitate”, ne-a declarat Alexandru Dedu. 

FOTO: prosport.ro

CITEȘTE ȘI: 

Mariana Târcă, acuzată!!! Scandal cu Centrul de Excelență de la Brașov!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare