Sport

BRAȘOV. Alexandru Dedu SCHIMBĂ SPORTUL!… În locul lui Emilian Cernica?!

  • dedu_12.jpg
 

Surpriză! Alexandru Dedu, ajuns manager la CSM Corona Brașov (unde, se aude, ar avea contract de activitate sportivă cu un salariu lunar de 5.000 de euro), va candida pentru o funcție de conducere în cadrul… Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG), mai exact cea de vicepreședinte, așa cum a anunțat Eurosport.

În prezent, vicepreședinte al FRHG este Emilian Cernica, fost șef la Corona Brașov și ex-conducător al secției de hochei pe gheață, acuzat recent de Radu Miclăuș, în dezvăluirile sale, de o serie de nereguli (CORONA BRAȘOV. DEZVĂLUIRILE INCENDIARE, privind cazul de dopaj, ale fostului director Radu Miclăuș… & CORONA BRAȘOV. DEZVĂLUIRILE ex-directorului Radu Miclăuș referitoare la secția de hochei! Cu Emilian Cernica în prim-plan…). Se știe, Cernica, în prezent director la Direcția Administrare Infrastructură Sportivă din Primărie, a fost și condamnat la o amendă de 15.000 de lei! DETALII…

Astfel, conform sursei citate, Alexandru Dedu, fost președinte al Federației Române de Handbal, este propus de Corona Brașov pentru funcția de vicepreședinte al FRHG la alegerile care vor avea loc în data de 15 septembrie. Se anunță, însă, bătaie mare, fiind 5 candidați pentru cele două posturi disponibile.

Pentru funcția de președinte al Federației Române de Hochei pe Gheață se „luptă” 4 candidați. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare