Sport

BRAȘOV. Alexandru Chipciu și nepotul lui Nicolae Pescaru vor da lovitura de începere a amicalului ACS SR – FCSB. Câte bilete mai sunt disponobile

 

Alexandru Chipciu, fost jucător la FC Brașov și la Steaua București, împreună cu Alex Frumosu, nepotul celui mai mare fotbalist din istoria Brașovului, Nicolae Pescaru, vor da lovitura de începere a amicalului ACS SR Municipal – FCSB, care va avea loc marți seară, de la ora 20.30, pe Stadionul „Tineretului”.

Altfel, oficialii grupării de la poalele Tâmpei au anunțat că, dintre cele 2.000 de tichete puse în vânzare, au fost vândute 700.

Tichetele, care costă 15 lei la T1, T2 și peluză (sector dedicat suporterilor FCSB), se pot achiziționa pe www.iabilet.ro, sau din rețeaua iabilet.ro, Flanco Brașov Coresi, IQBox Telekom Coresi, Uman (Mureșenilor 3), Cărturești (Mureșenilor 20), Cărturești Carrefour (Calea București 107), Perfect Tour (Piața Sfatului 12-14), IQBox Telekom Kaufland (Calea București 112).

Biletele la tribuna oficială, care costp 50 lei se pot cumpăra doar prin mesaj privat pe pagina de Facebook a clubului, prin e-mail la hai@srbrasov.ro și în ziua meciului din recepția stadionului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare