Sport

BRAȘOV. Al treilea antrenament pentru Maratonul Internațional în orașul de sub Tâmpa! Înscrierile la competiție continuă până în 15 mai. GALERIE FOTO

  • PIC_0218_235119.JPG
  • PIC_0223_235120.JPG
  • PIC_0236_235123.JPG
  • PIC_0241_235124.JPG
  • PIC_0252_235125.JPG
  • PIC_0266_235127.JPG
  • PIC_0291_235130.JPG
  • PIC_0269_235132.JPG
  • PIC_0292_235131.JPG
 

Pe o vreme superbă, în mijlocul oamenilor ieșiți în această dimineață la plimbare în centrul orașului (că tot sunt Zilele Brașovului), o parte dintre cei înscriși la a treia ediție a Maratonului Internațional Brașov a luat parte la al treilea antrenament pentru această întrecere, sportivii având ocazia să se familiarizeze cu traseul pe care se va alerga în 21 mai 2017.

Competiția este organizată de Telekom Romania și de Asociația Șapte Scări.

Ineditul antrenamentului de astăzi a fost creat de „Contele Dracula”, care i-a „supravegheat” pe alergători – profesioniști și amatori – luând chiar startul cu ei, în Piața Sfatului.

Astfel, sportivii au parcurs grupat un traseu de aproximativ 12 kilometri, trecând prin cele mai importante puncte ale Maratonului: Piața Sfatului, spre Muntele Tâmpa,  Str. Sforii – Aleea Brediceanu – După Ziduri – Belvedere – Centrul Istoric.

Grupul a fost însoțit și de doi sportivi de performanță: fotbalistul Iulian Miu (expert Dolce Sport), totodată ambasador al competiției, și Robert Hajnal, unul dintre cei mai buni alergători montani din țara noastră.

„Astăzi se desfășoară ultimul antrenament al Maratonului Internațional de la Brașov, care va avea loc pe 21 mai. Vom îmbina o alergare pe plan normal, apoi vom trece la alergarea în pantă, ceea ce este mai greu. Dar, în alergare vor fi traversate mai multe obiective turistice, ceea ce face maratonul mult mai atractiv”, a declarat Iulian Miu.

„Am învățat deja să ne antrenăm în mod profesionist și să efectuăm exercițiile corecte de încălzire. Mai sunt trei săptămâni până la maraton, astfel că înscrierile sunt încă deschise până în data de 15 mai. De asemenea, copiii se pot înscrie la cursele dedicate pentru ei, care vor avea loc anul acesta cu o zi înaintea evenimentului, deci pe 20 mai. Menționez că vom avea foarte mulți alergători de peste hotare și de această dată, din peste 15 țări. În acest an avem și o surpriză pentru brașoveni. Îi invităm să participe gratuit la cursa populară de 5 kilometri. Toți participanții la maraton vor alerga nu doar în spirit competitiv, ci și pentru o cauză caritabilă, deoarece aproape toate fondurile strânse în cadrul concursului vor fi direcționate de Fundația Telekom Romania către Hospice Casa Speranței, în fapt cauza maratonului”, a precizat Ionela Păunică, senior coordonator PR. 

„Suntem o gașcă foarte mare la acest ultim antrenament, veniți din toate colțurile țării, ca să descoperim punctele cheie de pe traseul maratonului. Ne vom distra și vom încerca să convingem și alți oameni care ne văd astăzi să se alăture cursei și împreună, pe 21 mai, să facem o adevărată sărbătoare a sportului în Brașov”, a adăugat Radu Restivan (instructor 321 Sport).

 Iubitorii de sport care doresc să se înscrie la această competiție o pot face pe site-ul www.maratonulbrasov.ro.   


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button