Sport

BRAȘOV. AFC Hărman a câștigat derby-ul cu Olimpic Cetate Râșnov și rămâne pe primul loc în Seria 1 a Ligii 3

  • harmanrasnov.jpg
 

AFC Hărman s-a impus în derby-ul local cu Olimpic Cetate Râșnov, disputat în etapa a 23-a a Ligii 3, Seria 1. Formația antrenată de Florin Stângă a câștigat cu 1-0, singurul gol fiind marcat de Mugurel Buga, în minutul 54.

„Am făcut o primă repriză foarte proastă. În schimb, după pauză am dominat în totalitate jocul și puteam să marcăm mai mult. Sunt mulțumit că am obținut această victorie, cu un adverdar important. Băieții au înțeles că pentru a rămâne pe primul loc trebuie să facem sacrificii și să fim determninați la fiecare partidă”, a declarat antrenorul gazdelor, Florin Stângă.

De partea cealaltă, Dan Bona, „principalul” râșnovenilor, a punctat: „AFC Hărman are jucători de calitate, care au evoluat la nivelul primelor două ligi din România. Am demonstrat că putem pune probleme cu o echipă formată din mers. Îi felicit pe cei de la Hărman pentru ce au reușit și sper că vor promova”.

Și rialele grupării de lângă Brașov au obținut victorii în această rundă. AFK Miercurea Ciuc a dispus de Sportul Chișcani, 3-0, iar Știința Miroslava a trecut de Aerostar Bacău, 1-0.

Cu 49 p, AFC Hărman ocupă prima poziție a ierarhiei, fiind urmată de Miercurea Ciuc, cu 47 p, și de Știința Miroslava, cu 45 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button