Sport

BRAŞOV. Adversara Coronei din sferturile Cupei EHF se luptă pentru evitarea retrogradării

 

Corona Braşov a avut noroc la tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin. 

Formaţia de la poalele Tâmpei se va duela cu Odense, grupare care nu trece printr-o prioadă tocmai fastă, cel puţin în întrecerea inernă. În prima ligă din Danemarca, Odense ocupă poziţia a 11-a, penultima, cu 8 puncte acumulate în 13 partide. În spate este doar Sønderjyske, care a pierdut toate meciurile jucate până în acest moment.

În ultimele cinci confruntări din campionat, Odense a suferit trei înfrângeri, a reuşit o surpriză, remizând cu echipa de pe locul secund, Esbjerg, şi a câştigat disputa cu Ringkøbing, formaţia de pe poziţia a noua.

Pe teren propriu, Odense nu a obţinut nici o victorie până acum în întrecerea internă, având două remize şi patru înfrângeri. Danezele stau mai bine în deplasare, unde au trei victorii şi patru înfrângeri.

Din lotul grupării daneze se remarcă portăriţa braziliancă Chana Masson de Souza, ajunsă, totuşi, la 37 de ani. Mai sunt patru straniere, suedezele Maria Adler şi Jennie Linnell, norvegianca Maja Jakobsen şi olandeza Pearl van der Wissel.

În schimb, în Cupa EHF, Odense a câştigat ambele manşe ale confruntării cu Tertnes Bergen, 22-21 în Norvegia şi 28-25 pe teren propriu. 

CITEŞTE ŞI: 

BRAŞOV. S-a stabilit adversara Coronei din sferturile de finală ale Cupei EHF!!!…

FOTO: www.facebook.com/hcodense


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button