Sport

BRAŞOV. Adriana Ţăcălie: „Suntem pregătite să luptăm din primul până în ultimul minut în meciul de la Ploieşti”

 

Corona Braşov are şansa duminică să îşi consolideze locul pe podium în Liga Naţională la handbal feminin. Echipa antrenată de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece va juca, de la ora 20.00, la Ploieşti, cu formaţia locală, CSM, una dintre pretendentele la poziţia treia. Dacă se vor impune, braşovencele, care au 32 de puncte, se vor distanţa la patru lungimi de Dunărea Brăila, care a pierdut în această rundă în faţa celor de la HCM Baia Mare şi la cinci de adversara de duminică.

Camelia Hotea ar putea rata meciul de la Ploieşti, din cauza unei viroze.

Mai mult, handbalistele de la Corona au de luat o revanşă, după ce în tur, CSM Ploieşti a câştigat la Braşov cu 29-21.

„Venim după meciuri în care am avut evoluţii bune. Suntem optimiste, mergem la Ploieşti după cele trei puncte, chiar dacă vom avea în faţă o echipă puternică a campionatului. Din păcate, în ultima perioadă s-au adunat accidentări în echipă, dar cele care suntem valide vom strânge rândurile. Suntem pregătite să luptăm din primul până în ultimul minut, cu siguranţă nu o să ne dăm la o parte”, a declarat Adriana Ţăcălie.

Apoi, Oana Bondar a comentat: „Nu vedem această partidă ca pe o revanş. Vrem să luăm cele trei puncte care să ne menţină pe podium. Ne aşteptăm la un meci greu, vor fi faţă în faţă două echipe care şi-au propus să câştige o medalie şi să se califice într-o cupă europeană. Pe posturi suntem cam la acelaşi nivel, nu se pune problema să fie peste noi. Cred că se va impune echipa care la ora meciului va fi în formă maximă”.

În fine, antrenorul Bogdan Burcea a opinat: „Cred că putem învinge la Ploieşti şi suntem hotărâţi să luăm cele trei puncte. Ar fi un pas extraordinar spre locurile funtaşe ale clasamentului. Totuşi, trebuie să ţinem cont că, exceptând CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, CSM Ploieşti este echipa care s-a întărit cel mai mult. Are un lot complet şi valoros. Trebuie să jucăm un handbal de calitate pentru a reuşi să câştigăm acolo. Am avut multe probleme de sănătate în ultimul timp, acum din păcate şi Camelia Hotea este incertă, astfel că opţiunile noastre sunt oarecum limitate”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button