Sport

BRAȘOV. Adrian Veștea: „Ne dorim perfomanță la Clubul Sportiv Țara Bârsei”

Noul președinte al Consiliului Județean a dat asigurări că echipa de baschet Olimpia CSU va continua să existe

 

Noul președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că CS Țara Bârsei, club din care face parte și echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov, va fi susținut în continuare de administrația județului.

„Se cunoaște implicarea mea în sport cât timp am fost primar în Râșnov. Ne propunem să multiplicăm succesul avut la Râșnov la nivelul județului Brașov. Ne dorim să avem performanțe la clubul sportiv al Consiliului Județean și sunt convins că și sportul va avea susținere deplină din partea colegilor mei din administrația locală. Deși timpul trecut de când am preluat funcția a fost scurt, am identificat unele dintre problemele acestui domeniu și am eliminat deja o parte dintre blocajele de aici. În ceea ce privește echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov, am convingerea că va funcționa în continuare și că va obține performanțe. Voi dezvolta acest subiect separat, într-o viitoare conferință de presă”, a declarat președintele C.J. Brașov, Adrian Veștea. 

La rândul său, președintele Comisiei pentru sport și tineret din cadrul C.J., Dragoș Crăciun, a comentat: „Sugestia celor din Executivul Consiliului Județean a fost să modificăm ghidul de finanțare, pentru a fi mai simplu și mai ușor de accesat de către cei care doresc. Despre echipa de baschet, nu sunt multe noutăți în acest moment. Săptămâna viitoare va fi o ședință a conducerii, în care se va decide bugetul și se va creiona strategia până la startul sezonului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button