Sport

BRAȘOV. Adrian Veștea, după moartea unui MARE CAMPION…

 

Sportul românesc este în doliu, după ce marele canoist Ivan Patzaichin a fost luat, astăzi, de îngeri – Ivan Patzaichin s-a stins din viață! UPDATE. COSR, mesaj emoționant…

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, și-a amintit de momentul în care, în 2013, flacăra olimpică a ajuns la Râșnov și, cum era la acea vreme primarul orașului, a decis ca Ivan Patzaichin (foto) să fie invitatul special al evenimentului.

„Când Flacăra Olimpică a ajuns în 2013 la Râșnov am ales ca invitatul nostru special să fie un erou olimpic, un om care reprezenta mai bine decât oricine spiritul olimpic, un model de patriotism.
 
A îndrăgit Râșnovul și pentru noi a devenit unul dintre prietenii cu care simți nevoia să împărtășești bucuriile, împlinirile, planurile de viitor…
 
IVAN PATZAICHIN, un OM frumos, inimos, senin, generos ! IVAN, Eroul nostru! IVAN, campionul a cărui stea va străluci atâta vreme cât va exista sportul ! IVAN, prietenul cu zâmbetul blând și caracter nobil !
 
Drum lin, Ivan ! Noi te păstrăm în suflet !
 
Dumnezeu să te odihnească în Pace și Lumină !”, a scris Adrian Veștea pe contul său de Facebook.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare