Sport

BRAȘOV. Adrian Szabo, după remiza cu CS Mioveni: „Toate tunurile pe antrenor”

 

În conferința de presă de după partida cu CS Mioveni, încheiată la egalitate, 0-0, în urma unei evoluții modeste a elevilor săi, antrenorul „stegarilor”, Adrian Szabo, a comentat: „toate tunurile pe antrenor, ce pot spune altceva? Aud din tribune că nu facem antrenamente, că nu antrenăm loviturile libere. Nu pot să îmi explic prestația din acest meci, dar nu dezarmez în ceea ce privește obiectivul. Atât timp cât sunt șanse, am încredere. Nu îmi reproșez că nu am început cu Matei titular. Poate greșesc, dar nu cred în titulari și în rezerve. Jucătorii trebuie să îmi demonstreze pe teren, prin evoluția lor, că am greșit. Toată săptămâna și în ședința tehnică dinaintea meciului am vorbit despre motivație, despre a nu renunța, despre a crede, iar pe teren… Nu am avut nici măcar o ocazie clară, au fost doar unele situații. Urmează alt meci, o nouă săptămână, spunem iar că mergem înainte, dar acest lucru îl facem deja de prea mult timp. Poate ar fi timpul să vină și jucătorii în conferințele de presă să explice ce se întâmplă”.

FC Brașov a remizat astăzi, 0-0, pe teren propriu cu CS Mioveni, după un meci în care juătorii „stegari” au dezamăgit crunt și în care nu au avut nici o ocazie clară de a marca. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. „Stegarii”, penibili cu CS Mioveni

BRAȘOV. Vestiarul „stegarilor”, spart de hoți în repriza a doua a meciului cu CS Mioveni


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button