Sport

BRAȘOV. Adrian Călugăreanu va juca la Celta Brașov

 

După ce l-a luat pe Răzvan Iacob de la KSE Tg. Secuiesc, echipa de futsal Celta Brașov l-a transferat pe Adrian Călugăreanu, care în ultimul timp a evoluat la vicecampioana României, Informatica Timișoara.

Călugăreanu va debuta la Celta Brașov în confruntarea cu Spicom Sf. Gheorghe, din optimile Cupei României la futsal, care va avea loc duminică, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Mă bucur că pot să joc la Braşov. Îmi doresc să aducem multe bucurii suporterilor braşoveni. Îi așteptăm duminică la sală, să ne ajute să ne calificăm în sferturile Cupei Românie”, a declarat Călugăreanu.

„Avem un lot valoros. Conducerea face eforturi pentru a ne oferi cele mai bune condiţii. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul, câștigarea campionatului Ligii 2 la futsal. Și în Cupa României vrem să mergem cât mai departe. Eu am activat anul trecut la Spicom şi îmi doresc să câștig duelul cu ei. Întâlnim o echipă din prima divizie şi nu suntem favoriţi, dar am mare încredere în băieţi. Va fi un meci greu şi un adevarat examen pentru noi”, a punctat Radu Burciu, antrenor-jucător la Celta Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare