Sport

BRAȘOV. Adio… Liga Campionilor. FC Brașov va intra în faliment

Italienii nu mai vin să investească sub Tâmpa

 

Până la urmă, povestea cu italienii care doreau să achiziționeze FC Brașov și să ducă echipa de la poalele Tâmpei în Liga Campionilor s-a terminat exact cum se aștepta mai toată lumea.

Reprezentanții Nilor Finance Group erau așteptați astăzi la Brașov, dar tranzacția a căzut definitiv, astfel că aproape sigur pe 6 aprilie se va declara falimentul SC FC Brașov SA la Tribunal.

„Italienii nu mai au de ce să vină, fiindcă datoria clubului a crescut la 16 milioane de euro. Ioan Nicolae a vândut Baza ICIM către FC Brașov cu 36 de milioane de lei, iar instanța a anulat contestația depusă și a decis că tranzacția e valabilă. Astfel, ICIM intră la masa credală pentru recuperarea acestei sume, iar datoriile clubului cresc considerabil. În aceste condiții, tranzacția cu italienii a căzut. Probabil, pe 6 aprilie sau la un posibil următor termen se va declara falimentul”, a declarat medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al CA al FC Brașov.

Totuși, această datorie era cunoscută încă din luna februarie, printre altele Ioan Nicolae fiind anchetat de DNA tocmai pentru această vânzare a Bazei ICIM către SC FC Brașov SA. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Mihai Stere a demisionat

FC BRAȘOV. UPDATE. Mihai Stere: „Mi-a fost greu să plec de la FC Brașov, dar sper că acest șoc va fi spre binele echipei”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare