Sport

BRAŞOV. Adevărul supără. Erste Liga, politica pumnului în gură. Corona nu trebuie să se mai asocieze cu această competiţie

 

Mai marii Erste Liga au decis să amendeze Corona Braşov cu 7.500 de euro pentru… unele postări pe Facebook, pe o pagină care nu este cea oficială a clubului.

Totul a plecat de la jaful pe care l-au făcut Mark Kokai şi Daniel Soos, arbitrii care au condus meciul 2 al semifinalei cu DEAC (detalii aici şi aici), care şi-au bătut joc de echipa braşoveană şi de sport în general.

Faptul că s-a spus adevărul, de către www.mytex.ro, de către fanii braşoveni, care au atenţionat şi Erste Bank, a supărat. Pentru că nu se puteau lega de articolele de presă sau de fani, cei de la Erste Liga au profitat de faptul că pagina de Facebook Brasov Wolves, care nu este cea oficială a clubului braşovean, a preluat articolul din www.mytex.ro.

De aici, expunând articole din regulamentul care pare că nu are legătură cu libera exprimare, Erste Liga a aplicat o amendă uriaşă, 7.500 de euro.

În aceste condiţii, chiar dacă nu se va putea merge încă din sezonul viitor într-o altă competiţie, Corona Braşov nu trebuie să se mai asocieze cu acestă ligă. S-a văzut clar în următorele meciuri cu DEAC, Corona a avut un arbitraj decent, probabil pentru că oficialii Erste Liga au fost atenţionaţi de către Erste Bank, graţie unei mobilizări exepmplare a fanilor echipei, unii care au îndurat multe, au acceptat multe, dar nu au mai rezistat.

Rămâne această finală românească din sezonul în curs, în care contează mai puţin cine se impune. Rămne faptul că echipa noastră a demonstrat că putea fi oprită de către o formaţie maghiară doar cu arbitraje de genul celui din mciul 2 cu DEAC. În rest, Erste Liga trebuie să fie istorie pentru Corona. Nove Zamky a arătat ce trebuie să faci când ai parte de un asemenea comportament, cunoscătorii ştiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button