Sport

BRAŞOV. ACŢIUNE de AMPLOARE la Tărlungeni

90 de copii au fost prezenţi la trialul organizat de FRF

 

Timp de două zile, între 1-2 martie, la Tărlungeni, Aurel Ţicleanu şi Marcel Puşcaş au coordonat prima etapă de selecţie pentru noile Centre de Excelență „Tricolor11” ale Federației Române de Fotbal. La trial au luat parte 90 de copii, născuți în 2001, din întreaga țară.

„A fost o acțiune de succes, în care am văzut foarte mulți copii talentați. A fost o plăcere să îi vedem jucând. Când arbitrul fluiera finalul jocurilor de verificare nici nu ne venea să credem cât de repede a trecut timpul. M-am convins, încă o dată, că România nu duce lipsă de talente, doar că acești tineri, de viitor, trebuie monitorizați constant și pregătiți la cel mai înalt nivel”, a subliniat Aurel Țicleanu, managerul departamentului de scouting din cadrul FRF. 

După cele două centre inaugurate anul trecut, la Târgu Mureș și Timișoara, anul acesta vor fi înființate alte două, locaţiile lor urmând să fie anunțate în curând.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare