Sport

BRAŞOV. ACS Transilvania are un preşedinte nou, după trecerea lui Marius Fetti la Corona

 

După ce Marius Fetti a acceptat să preia şefia secţiei de handbal a clubului Corona Braşov, ACS Transilvania Braşov are un nou preşedinte.

Este vorba despre Răzvan Enoiu, profesor universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov și conducător de doctorat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Totodată, Enoiu deține carnet de antrenor în fotbal, caiac-canoe și natație, fiind, totodată, absolvent al unui curs de specializare fitness-aerobic la Rimini, în Italia.

„Propunerea primită din partea ACS Transilvania Brașov, de a continua munca începută și derulată cu succes până în acest moment, reprezintă pentru mine o provocare și în același timp o mare onoare. Transilvania reprezintă deja un brand, atât pe plan local cât și național. Intenția mea este aceea de a aduce plus valoare în plan imaginii și al organizării, care să contribuie la desfășurarea cu succes a activității specifice clubului”, a declarat Răzvan Enoiu.

Noul preşedintel al ACS Transilvania Braşov are în CV poziția de decan al Facultatății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania” (2008-2012), dar și prezența în comitetul de organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European (2013), una dintre cele mai importante competiții sportive organizate în ultimii ani de România, după cum a anunţat clubul braşovean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare