Sport

BRAȘOV. ACS Steagu Roșu s-a reunit cu un nou antrenor

  • steagurosu_277643.jpeg
  • gherghe.jpeg
 

Ionuț Mitroi este noul antrenor al formației ACS Steagu Roșu Brașov.

Gruparea din Liga 4 s-a reunit ieri, noul tehnician conducând primul antrenament la Paradisul Acvatic.

Pentru returul sezonului, care va începe pe 7 martie, Mitroi se va baza pe un lot de 19 jucători, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani.

Au plecat Laurențiu Căpățână – Olimpic Cetate Râșnov și Răzvan Iacob – destinație necunoscută. Totodată veteranul Ion Coman și-a reziliat contractul.

„Vreau să îi mulțumesc lui Coman pentru tot ce a făcut la echipa noastră. Ma bucur ca Ionuț Mitroi a aceeptat propunerea mea de a veni și de a munci împreuna cu mine pentru a crea o echipă de seniori cât mai competitivă și care să joace un fotbal frumos.
Înainte de a lua și el și eu o decizie finală, am discutat cu cei de la secția de fotbal de la Corona, le-am cerut acceptul ca Ionuț să vină alături de mine și mă bucur că au fost de acord cu propunerea mea”, a declarat Edi Gherghe, vicepreședintele ACS Steagul Roșu Brașov.

Tehnicianul Ionuț Mitroi a punctat: Am acceptat provocarea de a antrena din nou o echipă de seniori, mai ales că venea de la prietenul meu Edi Gherghe. Așa cum am discutat și cu el, obiectivul pentru returul campionatului este de a folosi, prin rotație, cât mai mulți juniori, pentru a vedea exact pe care dintre ei ne putem baza și în sezonul următor, pentru a crea o echipa competitivă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare