Sport

BRAȘOV. ACS SR s-a impus în testul cu CSM Corona. Romeo Surdu, dorit la ACS SR

 

ACS SR Municipal Brașov a câștigat meciul amical cu CSM Corona Brașov, disputat pe Stadionul „Tineretului”. Formația antrenată de Florin Stângă s-a impus cu 2-1.

Corona a deaschis repede scorul prin Alupoaie, însă „galben-negrii” au revenit până la pauză. Cristescu a egalat în minutul 15, iar Horia Popa a făcut 2-1, după o jumătate de oră. În partea a doua, Dragoș Popa putea majora scorul, însă a reluat cu capul în bara transversală.

„Este un lucru normal că nu au existat incidente. Sunt prieteb cu jucătorii de la Corona, Buga îmi este fin. Aș vrea să fie și el alături de noi. Din punct de vedere fizic a fost un test reușit. Am avut o săptămână încărcată, cu antrenamente foatrte grele. Sunt mulțumit de băieți. Au dat tot ce au putut. Mai avem multe de reglat. Mă bucur că am reușit să câștigăm pentru moralul jucătorilor. Există niște tensiuni care nu își au rostul. Aș vrea să fie o colaborare prin care ambele echipe să aibă de câștigat. Mai avem nevoie de jucători. Îi vreau pe copiii pe care i-am avut de la Tâmpa. Mi-aș dori să îl aducem pe Romeo Surdu. Aș vrea să am un colaborator care să mă ajute. E greu să alerg, să fac schimbări, să dau indicații. Dar o fac cu pasiune și pentru că îmi doresc ca această echipă să nu moară. Îmi doresc să continuăm pe drumul pe care am început. Cu mulți tineri și cu 2-3 fotbaliști cu experiență. Cu siguranță vom juca în Liga 3. Nu știu ce condiții vom avea. Am înțeles că se discută în continuare și cu Primăria, poate primarul George Scripcaru va avea înțelegere și va vrea să ne ajute. Cred că ar fi normal să ne ajute și pe noi, așa cum face cu Corona”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Florin Stângă.

Tehnicianul de la Corona Brașov, Lucian Petre, a comentat: „După 3 zile de antrenamente, cred că a fost în regulă. Băieții vin din vacanță, s-a văzut lipsa de pregătire. Noi l-am luat ca pe un meci amical. Este fotbal, este vorba despre prietenie. Nu cred că există o rivalitate. Eu am fost primit foarte frumos. M-au așteptat câțiva dintre liderii Ligii Suporterilor Stegari. Mi-au spus că au fost mereu alături de mine. Nu am nimic de împărțit cu ei. Mă bucur de revederea cu ei. Noi vom pune totul la punct până la urmă. Avem jucători cu experiență, lângă care îi vom crește pe cei tineri. Sper că va fi totul în regulă la Adunarea Generală a AJF și vom fi primiți în Liga 4. Eu am fost șa trei echipe primite prin ridicare de mână în Adunarea Generală, CFR, Precizia Săcele și ACS SR. Nu mai spun că au fost și alte cazuri, Codlea, Colțea. Nu cred că nu ne vor primi. Am semnale pozitive de la marea majoritate a oamenilor din județ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button