Sport

BRAȘOV. ACS „SR”, recital ofensiv în meciul cu Gauss Bacău

  • 2_255355.jpg
  • 3_255354.jpg
  • 4_255358.jpg
  • 5_255357.jpg
  • 6_255359.jpg
  • 7_255360.jpg
  • 8_255361.jpg
 

ACS „SR” Municipal Brașov și-a mai trecut în cont o victorie în partidele de verificare din această vară.

Pe „Tineretului”, echipa lui Florin Stângă a oferit un recital ofensiv în repriza a doua a confruntării cu Gauss Bacău, o altă nou promovată în Liga 3, pe care a învins-o cu 7-2.

Meciul a început cu un penalty obținut de E. Popa, pe care Boția l-a ratat. Imediat, Lupu a marcat cu un lob peste portarul A. Popa. Brașovenii au egalat în minutul 37, Boția punctând din 6 metri din centrarea excelentă a lui Leonte. Oaspeții au intrat însă în avantaj la cabine, Lupu transformând un penalty dictat după ce A. Popa l-a faultat pe Corman. În repriza a doua, ACS „SR” a oferit un adevărat spectacol ofensiv. Poverlovici a egalat în minutul 49. Avram a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri în minutul 65, după două minute Cocan ducând scorul la 4-2 la capătul unei acțiuni în care Răduțoiu și Strătilă au desfăcut fără probleme apărarea adversă în flancul drept. După alte câteva secunde, Strătilă a recuperat în apropierea careului advers și a finalizat fără probleme. În minutul 65, Poverlovici a fructificat o nouă cetrare de calitate a lui Strătilă, cel care a pasat decisiv și la golul de 7-2, reușit de Cocan în minutul 77.

Pentru ACS „SR” Brașov a fost a 5-a victorie din acestă vară, după 3-1 cu KSE Tg. Secuiesc, 3-2 cu FK Miercurea Ciuc, 1-0 cu AFC Hărman și 6-1 cu FC Voluntari 2. Singura înfângere fiind chiar în primul test, 0-1 cu SC Oțelul Galați. Singura problemă a formației lui Florin Stângă este că a primit gol în fiecare dispută.

„Au fost două reprize diferite. În prima, chiar dacă am controlat jocul și am avut ocazii, am fost conduși. Primim goluri ușor, pe mingi lungi, pe neatenție meci de meci și asta nu e normal. Sper să remediem aceste probleme până la startul campionatului. În rest, am controlat meciul, am marcat, dar am și ratat mult. E bine că avem ocazii chiar dacă suferim încă și la finalizare. Trebuie să învățăm din greșeli. În mare formula pentru meciurile de campionat e creionată. Aștept mai mult de la jucătorii tineri. Țin mult la ei, încerc să îi ajut. Am discutat cu ei, dar încă nu văd ambiția pe care ar trebui să o aibă. Eu am încredere în toți jucătorii, important este ca și ei să aibă încredere în ei. Mi-aș mai dori un fundaș central, să vedem dacă vom reuși să aducem”, a declarat tehnicianul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button