Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, victorie la scor în ultima etapă a turului Ligii 3. Stângă: „Majoritatea jucătorilor vor să își rezilieze contractele. Chiar nu știu ce se va întâmpla cu această echipă”

 

În ultima etapă a turului Ligii 3, Seria a 3-a, ACS SR Municipal Brașov a câștigat clar, 4-0, în deplasare, cu Atletic Bradu. 

Horia Popa, Boția, Avram și Toader au marcat pentru formația antrenată de Florin Stângă.

Tot astăzi au avut loc și celelalte partide ale seriei, rezultatele fiind: Unirea Bascov – FC Pucioasa 0-0; ACSO Filiași – Astra 2 1-2 (Ghighilicea / Crișan 2); CS U Craiova 2 – Flacăra Horezu 1-1 (Frăsineanu / Neacșu); Sporting Roșiori – CSM Alexandria 0-1 (Matei), Hermannstadt 2 – Turris Oltul Turnu Măgurele 0-2 (Dragu 2): Flacăra Moreni – FC U Craiova 0-2 (Lupu, Bălan).

La finalul turului, ACS SR Municipal Brașov ocupă poziția a patra, cu 29 puncte. 8 victorii, 2 remize și 4 înfrângeri a avut formația noastră în prima parte a campionatului.

Lider, cu 34 p, este Turris Oltul Turnu Măgurele, podiumul fiind completat de Flacăra Horezu, 32 p, și FC U Craiova, 30 p.

„Am început mai ezitant, dar cred că a fost normal. Veneam după un drum de patru ore cu autocarul, unii băieți au avut și probleme pe serpentine, am jucat pe un teren sintetic. Important este însă că am luat cele trei puncte și că am încheiat turul cu o victorie. Le mulțumesc jucătorilor și îi felicit pentru ceea ce au făcut în acest tur de campionat. Atât mie, cât și lui Andrei Șanta ne pare rău că pierdem un grup foarte frumos. Sunt convins că dacă am fi avut condițiile minime, cu salarii plătite la zi, am fi terminat pe primul loc detașat de urmăritoare. În condițiile care au fost, cred că și acest loc 4, la cinci puncte de lider, este o performanță. Din cate știu eu, majoritatea jucătorilor vor să își rezilieze contractele în acest moment. Chiar nu știu ce se va întâmpla cu această echipă. A fost o perioadă foarte dificilă, nu am mai întâlnit așa ceva. În schimb, dacă se va rezolva situația și acest club va intra în normalitate, sunt convins că băieții ar rămâne să luptăm în continuare, în retur. În ceea ce mă privește, această echipă mi-a dat multe în carieră și vreau să o răsplătesc printr-o promovare. Dacă nu mi se va cere să plec, eu voi rămâne să muncesc aici în orice condiții”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Brașovenii vor avea o vacanță lungă, reunirea fiind programată pe 21 ianuarie 2019.

Prima etapă a returului este programată pe 2 martie.

FOTO: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button