Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal, succes la scor de tenis cu FC Voluntari II

  • 2_255179.jpg
  • 3_255178.jpg
  • 4_255184.jpg
  • 5_255183.jpg
  • 6_255181.jpg
  • sr_255180.jpg
 

După o plimbare de dimineață pe la stadioanele „Carpați” și „Metrom”, ACS „SR” Municipal Brașov și FC Voluntari II s-au testat, într-un final, pe „Tineretului”.

Confruntarea a fost una controlată autoritar de brașovenii, care s-au impus lejer, cu 6-1, în fața puștilor antrenați de Tibi Bălan, cel care i-a luat locul brașoveanului Dinu Todoran, promovat manager al Academiei grupării ilfovene.

Leonte a deschis scorul chiar înainte de pauza de hidratare, în minutul 20, mijlocașul punctând simplu, în poarta goală, după o acțiune lucrată de Burlacu și Boția. Poverlovici a făcut 2-0 din centrarea lui Boția, scorul pauzei, 3-0, fiind stabilit de E. Popa în minutul 40. Partea a doua a început cu golul de onoare al oaspeților, marcat de Bobonete, după o eroare în defensiva brașoveană. Avram și Răchișan și-au trecut apoi numele pe lista marcatorilor, scorul final, 6-1, fiind stabilit de Burlacu, în minutul 86, cu o execuție perfectă, șut în diagonală din colțul careului fără speranțe pentru portarul advers.

În disputa de astăzi, tehnicianul Florin Stângă l-a testat pe Alexandru Stan, un mijlocaș stânga de 18 ani, care și-a făcut junioratul la FCSB. Puștiul nu a dezamăgit și va fi păstrat în lotul „galben-negrilor”, la fel cum se va întâmpla și cu vârful Alexandru Avram.

„M-a mulțumit jocul băieților. Am arătat ca o echipă matură. Am avut o evoluție bună și am controlat jocul de la început până la sfârșit. Îmi pare rău că am primit acel gol stupid, după o degajare a portarului advers. Sunt lucruri pe care trebuie să le îndreptăm. Mai avem de muncă până la startul sezonului. Echipa este în creștere. Se leagă și relațiile umane, dar și cele fotbalistice. Nu mă interesează în ce serie vom fi repartizați. Cel mai important este să se rezolve problemele, să avem liniște, iar băieții să se gândească doar la fotbal. În rest, în orice serie am juca, vom avea adversare puternice. Noi trebuie să fim bine pregătiți și să promovăm”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Pentru ACS „SR” Municipal urmează testul cu ACS Gauss Bacău, o altă formație proaspăt promovată în Liga 3. Meciul va avea loc sâmbătă dimineață pe „Tineretului”.

Mâine și vineri, fotbaliștii brașoveni vor face vizita medicală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button